Kaikista aikaisemmista ennakkoluuloista poiketen nyt on myönnettävä että mulla on toko-koira :) Harmittaa, kun en ollut rekrytoinut ketään kuvaamaan Tessan eilistä suoritusta. Se teki teknisesti todella hienon suorituksen, eikä koko setin aikana viretila laskenut yhtään, vaan samalla intensiteetillä vedettiin koko suoritus läpi. Myös liikkeiden siirtymäajat koira pysyi kontaktissa sivulla eikä lähtenyt nuuskimaan maata, kuten se on tähän mennessä tavannut tehdä. Mulla taitaa olla bortsu hoffin vaatteissa ;)

Tässä osasuoritukset, tuomarina oli Ilkka Sten.

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 10 (nyt ei ennakoinut istumaan nousua).

Seuraaminen kytkettynä 10

Seuraaminen vapaana 10

Jäävä maahanmeno 8: En tiedä rokottiko pisteen siitä, että koira ei mennyt riittävän napakasti maahan, vai siitä kun yritin ylävartaloa / päätä kääntämättä (siinä ihan täysin onnistumatta ;)) nähdä taakseni menikö koira maahan vai ei. Yksi piste meni siitä, kun Tessa ei noussut ensimmäisellä käskyllä ylös.

Luoksetulo 10

Jäävä seisominen 10

Hyppy 10

Kokonaisvaikutus 10: Tuomarin sanoin: 'Teidän yhteistyö on todella hienoa.'

Lopputuloksena huikeat 196 pistettä, eli 1-tulos, kunniapalkinto ja TK-1 koulari !!!

Ollaan oltu onnesta soikeana eilisestä lähtien :) Tessa siitä syystä, kun saa extra-herkkuja ja -haleja, ja mä osaksi kisamenestyksen tähden, mutta ennen kaikkea siksi, koska on aivan mahtavaa treenata ja tehdä tuollaisen koiran kanssa, joka silminnähtävästi nauttii siitä mitä tekee :) Ja olen tosi innoissani aloittamassa avo-luokan liikkeiden harjoittelua. Nyt onkin kunnolla aikaa hioa niitä kaikessa rauhassa, seuraavat kisat menevät jonnekin ensi vuoden puolelle.