Viimeiset neljä päivää on pienen hoffin elämään kuulunut kyläilyä. Torstai-iltana meillä kävi vierailulla mun vanhemmat ja sisko. Roddy toivotti häntä vispaten ja syliin kiiveten vieraat tervetulleiksi :) Perjantaina kylään tuli Leena ja 1,5-vuotias Vincent-poika. Oli lähestulkoon täysi työ vahtia kahta vilkasliikkeistä pikkuista ;) Pentu ihastui pieneen ihmiseen täysin, ja enimmän riehu-innostus -puuskan mentyä pääsi Vincent silittämään pentua ilman riskiä pusuttelun ja nakertamisen kohteeksi joutumisesta.

Lauantaina oli sitten meidän vuoro lähteä vierailuille. Ensimmäiset automatkansa Roddy on tehnyt kuljetusboksissa. Minua hirvitti ajatus laittaa pieni pentu isoon auton tavaratilaan pyörimään. Ja koska pentu on vielä kissankokoinen (no, oikeastaan se on vielä pienempi kuin meidän kissat...), ja minulla sattuu olemaan kissojen näyttelyttämisajoilta kaksi isoa Atlas-kuljetusboksia, niin Roddy reissasi boksissa auton takapenkillä :) Ja hyvin reissasikin, koska pentu on vielä niin pieni, se mahtui seisomaan, kääntyilemään ja makaamaan pitkin pituuttaan Atlaksessa ;) Nyt olen saanut lainalle autohäkin, joka rajaa Skodan tavaratilan melkein puoleen. Joten Roddy saa matkustaa siellä kunnes alkaa olemaan riittävän iso olemaan koko tavaratilassa. 

Lauantaina siis käytiin tutustumassa tulevaan hoitopaikkaan. Siellä Roddylla on iso piha vahdittavanaan, johon pikkuvahti tutustuikin jo nyt tarmokkaasti. Ja jälleen tavattiin uusia mukavia ihmisiä :) Kivenheiton päässä hoitopaikasta asuvat minun vanhempani, menimme sopivasti väsyneen pennun kanssa vielä sitä kautta ennen kotiinlähtöä. Ja pennun väsymystila oli sopiva sen tähden, koska halusin "näyttää" pennun vanhempieni Viivi-kissalle. Roddy nukkuikin tyytyväisenä olohuoneen matolla, kun Viivi-kissa tuli tutustumaan siihen. Näin kissa sai turvallisen alun tuttavuudelle, kun se sai rauhassa käydä ihmettelemässä pentua. Ja Viivi oli ihan tyytyväisen ja rauhallisen näköinen :) 

Tänään kävimme kyläilemässä Leevi-labradorin kotona. Toisinaan sitä miettii, kuinka hyvin 8- viikkoinen pentu muistaa asioita, mutta Leevin Roddy selvästikin muisti. Se ei ollut pysyä nahoissaan kun näki Leevin ovella meitä vastassa :)

Koulutusrintamalla olemme lisänneet istumisen, luoksetulon ja maahanmenon harjoitteluun myös sivulletulon ja katsekontaktin. Luonnollisestikin kaikki "liikkeet" tehdään vielä selkeällä käsiavulla, mutta on hauska seurata kuinka niiden tekeminen nopeutuu päivä päivältä :) Myös ruokakupin eteensaamista Roddy odottaa jo nätisti istuen. Ahne ja aina nälkäinen pikkuhoffi yritti pariin otteeseen nopeuttaa kupin saamista haukkumalla ;) Mutta kun parilla ruokailukerralla aina Roddyn aloittaessa haukkumisen kuppi laskettiinkin takaisin pöydälle, niin haukkuminen tyssäsi nopeaan. Fiksu pikkumies :)

Loistava esimerkki mallioppimisesta ;) Jenny siirtää pizzanpaloja uunipelliltä, Leevi tuli valmiusasemiin ja Roddy perässä ;)

Kevään tuoksuja :)